Nieuwestichting.nl

Subsidies en fondsen

Er bestaan vele soorten stichtingen met verschillende doelstellingen. Het algemeen doel kan bijvoorbeeld cultuur, sport of kinderopvang zijn, maar ook zijn er ANBI stichtingen die fondsen werven voor een goed doel, en er bestaan commerciële stichtingen die een onderneming in stand houdt.

Omdat er zoveel soorten stichtingen zijn, is er niet een eenduidig verhaal te vertellen over het vinden van subsidies en fondsen. Elke stichting hoopt natuurlijk haar inkomsten uit te breiden met een uitkering van een fonds of subsidie waardoor het algemeen doel van de stichting bereikt kan worden. Of en in hoeverre dit mogelijk is, ligt aan tal van factoren.

Er bestaan meerdere financieringsmogelijkheden. Naast particuliere donateurs zijn er ook fondsen en subsidies beschikbaar.  De laatste jaren is het steeds lastiger geworden om hier een beroep op te doen, onder andere door een terug tredende overheid, de huidige economische situatie en een toename in het aantal aanvragen van non-profit organisaties.

Zaak is daarom dat u zelf op onderzoek gaat om te kijken welke subsidie eventueel voor uw stichting in aanmerking komt. Ook heeft u de mogelijkheid om dit uit handen te geven aan een zakelijk specialist, zoals een subsidiekantoor.

We noemen hier enkele links waar u meer informatie kunt vinden over subsidies en fondsen. Voor goede doelen stichtingen zijn er meerdere websites waarop goede informatie is te vinden. Kijk eens op www.kleinegoededoelen.nl, www.fondsen.org. Voor bedrijven kan een subsidiecheck gedaan worden op www.allesoversubsidie.nl en op www.fondswervingonline.nl vindt u praktische tips bij het aanvragen van fondsen.

 

 


32 Reacties op Subsidies en fondsen

 1. avatar Francesco zegt:

  Heb je een lening nodig? Heeft u een noodlening nodig om uw bedrijf te starten? Heb je schulden? U kunt een lening voorbereiden, persoonlijke leningen krijgen, een creditcard verstrekken met een rente van 3%. Neem voor meer informatie contact met ons op via e-mail (francescodupon8000@gmail.com)

 2. avatar Hope elinal zegt:

  Goede dag, heb je een lening nodig? zoals een lening om uw diensten af te betalen, om uw huur te betalen en financiële problemen op te lossen, hier is een kans voor u, Hope biedt woningkredieten, zakelijke leningen, commerciële leningen, startkapitaal, leningen voor leningen, leningen voor de bouw, autoleningen, hotelleningen, enz. van 2% rentepercentages per jaarlijkse terugbetaling, Hope-lening duurt maximaal {3} uur, om bij alle goedgekeurde klanten terecht te komen, neem contact met ons op via (kplender@outlook.com)

 3. avatar Arik Fly Loans zegt:

  LENING AANBIEDING !!!

  Wij de Arik Fly Loans Service bieden wij zowel financiering op lange als op korte termijn. Wij bieden veilige en vertrouwelijke leningen tegen een zeer lage rente van 3% per jaar, persoonlijke leningen, schuldconsolidatielening, risicokapitaal, bedrijfslening, zakelijke leningen, educatieve lening, woninglening en leningen om welke reden dan ook! Wij zijn het vertrouwde alternatief voor bankfinanciering en ons aanvraagproces is eenvoudig en ongecompliceerd. Onze lening varieert van $ 10.000,00 tot $ 400,000,000.00. (Tienduizend Amerikaanse dollars voor vierhonderd miljoen Amerikaanse dollars). Aanvullende informatie: we zijn hard op weg om de particuliere, discrete en servicegerichte kredietkeuze voor algemene leningen te worden. Wij zijn het bedrijf waar we naar toe gaan als de traditionele bronnen van uitlenen falen.

  Als u geïnteresseerd bent, aarzel dan niet om ons per e-mail te contacteren: (arikfly.loans@gmail.com) voor meer informatie.

  Vriendelijke groeten
  Ceo / Director
  Mr. Mohammed Abdul
  Arik Fly Loans Application Department

 4. avatar washington finance zegt:

  Goede dag dat ik de heer Christ ben en ik wil u informeren over hoe ik mijn lening heb gekregen,
     ik kreeg mijn lening van Washington Finance binnen een korte periode van 48 uur,
    met slechts 2% -tarief, ik wil dat je naar buiten kijkt en zoekt naar een lening om ook Washington Finance te contacteren en je lening te krijgen zonder vertraging van wat ooit contact met het bedrijf opneemt via e-mail (washingtonfinance511@gmail.com)

 5. avatar Margaret Villaris zegt:

  Hallo allemaal, mijn naam is Margaret Villaris. Ik woon in Lima (PERU) en ben vandaag gelukkig? en ik zei tegen mezelf dat een geldschieter die mijn gezin redt van onze slechte situatie, ik zal doorverwijzen naar een persoon die hem leent, hij gaf me geluk aan mij en mijn familie, ik had een lening van $ 150.000,00 nodig om begin mijn leven helemaal opnieuw, want ik ben een alleenstaande moeder met 2 kinderen. Ik ontmoette dit eerlijke en GOD vrezende lening bedrijf dat me hielp met een lening van $ 150.000,00 VS. Dollar, zij zijn GOD die vreest en zaken doet met de ANGST VAN GOD, als u een lening nodig heeft en u zult de lening terugbetalen, neem dan alstublieft contact met hen op, vertel hen dat dit Margaret Villaris is, die u naar hen verwijst. neem contact op met ALBERTO MACCINI email: {albertomacciniloanfirm@list.ru} contact nummer +32 (460) 22-2089 met de volgende gegevens om door te gaan. Volledige naam: Geslacht: Burgerlijke staat: Beroep: Land: Contact Adres: Maandelijks inkomen: Leningbedrag: Duur: Telefoonnummer: Het doel van de lening:

 6. avatar John Royster zegt:

  Dag iedereen,
  Heeft u financiële hulp nodig?
  We verstrekken leningen van ten minste $ 1.000,00 tot een maximum van
  $ 500.000.000,00 met een geschikte duur variërend van 1 tot 30 jaar
  tegen een zeer lage rente van 2%.
  Heeft u een zakelijke lening nodig?
  Heeft u een individuele lening nodig?
  Wil je een auto kopen?
  Heeft u een hypotheeklening nodig?
  Heeft u een lening nodig om uw schuld af te lossen?
  Heeft u groot kapitaal nodig om uw bedrijfsvoorstel te starten of
  uitbreiding? Je hebt de hoop verloren en je denkt dat er geen uitweg is en
  Uw financiële last blijft bestaan?
  Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor zaken.
  Neem contact met ons op per e-mail: (JOHNROYSTER321@GMAIL.COM)

  Uitvoerend directeur (CEO)

  • avatar rob bloemhoff zegt:

   Een groep fijne, serieuze mensen is bezig een Ecodorp op te richten en te bouwen, in Nederland. Het gaat om 3 blokjes van 10 huisjes. Betaalbare huurwoningen.
   Reeds komend jaar wil men Co-neutraal zijn. Doorlopend ontwikkelt men nieuwe methoden en materialen; ook samen met leveranciers.
   De financiering van de bouw is feitelijk rond. Voorwaarde van de Duitse bank die het benodigde geld wil verschaffen is dat men, als bouwend Ecodorp, zelf de lening van de koopsom van de grond verwezenlijkt. De gemeente eist dat deze koop van de gemeentegrond van hen voor het eind van dit jaar heeft plaatsgevonden. Anders trekken zij hun aanbod in.
   Voor deze grondaanschaf is zeker 1,2 miljoen euro nodig.

   Mijn vraag is in hoeverre jullie in staat zijn dat bedrag van 1,200.000, – – als lening beschikbaar te stellen; natuurlijk voor het eind van dit jaar.

   Bij voorbaat dank voor uw, liefst natuurlijk positieve, antwoord.

   Rob Bloemhoff mobiel: 06 – 83581000

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Controle vraag: *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>