Nieuwestichting.nl

Subsidies en fondsen

Er bestaan vele soorten stichtingen met verschillende doelstellingen. Het algemeen doel kan bijvoorbeeld cultuur, sport of kinderopvang zijn, maar ook zijn er ANBI stichtingen die fondsen werven voor een goed doel, en er bestaan commerciële stichtingen die een onderneming in stand houdt.

Omdat er zoveel soorten stichtingen zijn, is er niet een eenduidig verhaal te vertellen over het vinden van subsidies en fondsen. Elke stichting hoopt natuurlijk haar inkomsten uit te breiden met een uitkering van een fonds of subsidie waardoor het algemeen doel van de stichting bereikt kan worden. Of en in hoeverre dit mogelijk is, ligt aan tal van factoren.

Er bestaan meerdere financieringsmogelijkheden. Naast particuliere donateurs zijn er ook fondsen en subsidies beschikbaar.  De laatste jaren is het steeds lastiger geworden om hier een beroep op te doen, onder andere door een terug tredende overheid, de huidige economische situatie en een toename in het aantal aanvragen van non-profit organisaties.

Zaak is daarom dat u zelf op onderzoek gaat om te kijken welke subsidie eventueel voor uw stichting in aanmerking komt. Ook heeft u de mogelijkheid om dit uit handen te geven aan een zakelijk specialist, zoals een subsidiekantoor.

We noemen hier enkele links waar u meer informatie kunt vinden over subsidies en fondsen. Voor goede doelen stichtingen zijn er meerdere websites waarop goede informatie is te vinden. Kijk eens op www.kleinegoededoelen.nl, www.fondsen.org. Voor bedrijven kan een subsidiecheck gedaan worden op www.allesoversubsidie.nl en op www.fondswervingonline.nl vindt u praktische tips bij het aanvragen van fondsen.

 

 


16 Reacties op Subsidies en fondsen

  1. avatar Mevrouw Angel Marco zegt:

    Ik heet mevrouw Angel Marco. Ik woon in België en ben vandaag een zeer gelukkige vrouw? Ik heb mezelf gezegd dat een leninglener die mijn leven en dat van mijn familie kan veranderen, zal ik iemand die lening naar hen zoekt, aan hen verwijzen. Zij hebben mij en mijn familie geluk gegeven, ik had een lening nodig 250.000,00 Om mijn leven te beginnen Als een weduwe met 3 kinderen verwijs ik naar dit eerlijke en godzinnige leningbedrijf, die mij heeft geholpen met een lening van 250.000,00. Zij zijn in feite GOD die bang is voor mensen, een gerenommeerd kredietverleningsbedrijf.

    Ik ben erg blij om mijn lening van hen vorige week te hebben verkregen. Als u een lening nodig hebt en u bent 100% zeker van het betalen van de lening, neem dan contact met hen op en vertel ze dat mevrouw Angel Mariana u aan hen heeft gericht. Contact via E_mail: {tuerkiyefinansbank@linuxmail.org} or {tuerkiyefinansbank@gmail.com)

    Mevrouw Angel Marco

  2. avatar John Ahmed zegt:

    Wanneer u deze optie aanduidt dan wordt uw bericht enkel gezien door de eigenaar van het gastenboek

  3. avatar JOSE PEREZ zegt:

    Hallo iedereen die een legitieme lening ontvangt zijn altijd een groot probleem geweest voor klanten die financiële problemen hebben en een oplossing nodig hebben. De kwestie van het krediet en zekerheden zijn iets dat klanten zijn altijd bezorgd over bij het zoeken naar een lening van een legitieme geldschieter. Maar … we maakten dat verschil in de lenende industrie. We kunnen zorgen voor een lening van $ 10.500 range. A $ 9500.000.000 zo laag als 2% rente neem dan onmiddellijk reageren op deze e-mail: (carlosfinancialcompania@yandex.com)

    Onze diensten omvatten de volgende:
    Consolidatie van de schuld
    tweede hypotheek
    Business Leningen
    persoonlijke leningen
    internationale leningen
    Lening voor elk type
    familie lening
    E.T.C

    Geen sociale zekerheid en geen credit check, 100% garantie. Het enige wat je hoeft te doen is ons laten weten precies wat je wilt en wij zullen ervoor zorgen dat uw droom die uitkomt. (Loan bedrijf). Hij zegt JA wanneer uw banken nee zeggen. Tot slot, financieringsmaatschappij leningen aan kleinschalige, tussenpersonen, kleinschalige financiële instellingen, want we hebben onbeperkt kapitaal. Voor meer informatie over hoe je een lening te krijgen, neem dan contact met ons op, reageer dan direct op deze e-mail: (carlosfinancialcompania@yandex.com)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Controle vraag: *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>